

Polityka prywatności
Zwroty i reklamacje
- 3-stopniowa: I - Diamentowe dyski; II - miniaturowa stalka z możliwością przekręcania i ostrzenia w nowym miejscu pręta (28 stopni, każdy wystarcza na kilka tysięcy użyć); III - Dyski wygładzające
- do ostrzy: gładkich, falistych (III stopień)
- II stopień tworzy mikroskopijne ząbki, co ułatwia krojenie włóknistych produktów, jak mięso
- prowadnice ustalają prawidłowy kąt ostrzenia
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Indeks: sh-ke-001
Marka: Sharpi
Indeks: CC-1520PO
Marka: Chef's Choice
Indeks: CC-316
Marka: Chef's Choice
Indeks: SE-CC-R120801
Marka: Chef's Choice
Indeks: CC-270
Marka: Chef's Choice
Indeks: SE-CC-C200601
Marka: Chef's Choice
Indeks: CC-312
Marka: Chef's Choice
check_circle
check_circle